Sorry

För att jag inte hinner med er.
Men idag ska Richard vara ledig på kvällen å ja hoppas få lite tid för mej själv då så ja kan blogga lite och uppdatera er, nu väntar ja på att han ska komma hem med sista ingrediensen till min kasslergratäng så den kan hoppa in i ugnen.
å därför har ja förhoppningsvis 5 min över.

Ja i lördags hade vi iafall suprice party för Richard då vänner å familj va inbjudna på 30 års kalas.
Å vi lyckades hålla de hemligt in i de sista han anade inget hehehe så de va toppen å alla v'nnerna som vi talat med lyckats komma med så de va ju nice :)
Efter kalaset blev de poker night å ja va för fösta ggn uppe till 3 på natten sen lilleman kom.. han skötte sej exemplariskt å ja fick sova efter med så de va kanon :) i fredas va vi även och testade både Havannah å Dexter för allergier å vannis har väl typ 4 dubblat sina rektioner å dex visade inget alls så jag fick rekomendationer att smyga in både ägg å mjölk vid olika tillfällen å har gjort de å lilleman bara skriker.... me andra ord något är de iafall men om d ee allergi eller tillfällig överkänslighet de kan ja inte svara på men idag när allt har varit mjölk å ägg fritt i 36 h e han hur go å snäll som helst.
ja en happy baby very nice..

I söndas hade emilia barnkalas med som vi styrde med uppe i morsans kolonilott vilket va tur för de va en av dagarna med mjölk kost så dex bara skrek så tur att ja hade hjälp annars hade nog ja dött å ungarna med av uttråkande hehehe men nu fixa richard å mamma å johanna det... Tanks

Allt ogräs e borta på framsidan Richard passade på under sin lediga vecka så nu ska de bara krattas iordning för att sedan så gräs..
ÄNTLIGEN ska de bli fiint vi ska ev lägga sten i år med å det känns toppenatt trädgården börjar fixa sej ska se om vi inte får tag i lite tuja med för att fixa där häcken dött... :) sen kommer de va super najs..

Ja ja kan pladdra på här om hur mycket som helst händer ju massor när man inte e flitig haha
ja men ni får nog nöja er så länge kan inte tråka ur er med allt på en gång,
får se om vi hörs ikväll

over and out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0