Snart så

Dexter är fortfarande sjuk, men en annan börjar klättra lite på väggarna här hemma, saknar skolan och alla brudar i mängder! Hoppas verkligen att Richard kan va hemma nu tors/ fredag så att jag kan få åter gå till mitt tjej gäng och klippa lite!
Hatar att vara borta så mycket! Speciellt när man vet att dom är så hårda med frånvaro!
http://www.hair.se/images/bilder/frisorlektion/100429_08.jpg

Jag med en klipp/färgkund läraren berättar olika tillvägagångsätt!

Maginfluensan är över

På mej men nu ligger bägge mina små troll och är sjuka :(

Alltid är det något, men eftersom jag är hemma ska jag försöka va så flitig som ja bara kan ändå! Tanken e att jag ska hinna med att gödsla vår häck, vet inte ens om den kan klasificieras som häck mera pinnar lite här å var! Men nån gång sker det väl ett under och den tar fart?!
Vore bra om tid finns att klippa den, våren har gått i ett sånt rasande tempo att ja inte ens kunnit klippa de få pinnar som skas :) haha

time to be effektiv!


Min coola lilla snubbe :)Ligga och päsa i solen som ja gjorde här om dan lär det i alla fall inte bli men va skönt att solen verkligen verkat komma för att stanna! :)

Inspelningen

Är över, nu är det bara vänta till aug/sep innan vi kommer hamna i tv rutan..
Nervöst faktiskt men väldigt kul med!

Ytterligare en rolig resa för vår familj..
vi har fått uppleva massor nu i ett par år.

Idag ligger jag tyvärr sjuk, har massor som skulle behövas göras men tiden räcker inte till när man e sjuk, skulle behöva hoppa i badet men jag får väl ta det ikväll när kidzen sover, klippa gräset och häcken ute är med ett måste men jag får de lixom inte att gå ihop!
Kämpar för att hinna med och orka med allt, suck

jaja färdig gnällt time to get buissy :/

Tv inspelning

Mitt liv rullar på i i super speed nu..
Denna veckan har vi ett tv team hos oss på restaurangen, vi spelar in kniven mot strupen.Alex (yrvädret) Nilsson här hos oss. Vi har en  galet intensiv vecka men vi lär oss så mycket!!

kram på er

RSS 2.0