ojdå

Va dagen har rusat förbi...
Börja med att fixa kidzen till skolan/dagmamma sen dax att åka till jobbet hur lugnt som helst idag så ja passa på att styra över ett par ärenden på F-kassan.. sökt havandeskapspenning hoppas påå få de f.o.m juni typ :-)
Sen så ringde ja Mary-Jane å kolla om hon vill komma hem till oss med hennes lilla bäbis så ja får kika på henne.
Så vi halv 3 dök dom upp utanför aidi´s å körde efter då dom inte hittar super i stan... Väl hemma kika dom igenom huset å tyckde de va fiin.
Deras lilla tösa är ju inte 50/50 som våran utan 100% asian å har hur mycket hår som helst haha kolsvart tjock kalufs så söt liten plutta 5 veckor gammal.. man har nästan glömt att dom e såå små å Havannah blev genast en koloss hahaha...

Ja ja vi fikar sen går Richard ut och fortsätte måla svart runt knutarna ska ju målas flera ggr.

Jag e social en stund till innan dom drar vidare Jimmy ringer och tycker de va för länge sen han satt bakom ratten och skakade stan med skräck :-p så ja säger att dyk du upp så ordnar vi det..

När jimmy kommer pyser ja ut och ställer iordning utemöblerna å sedan hjälper till med att tejpa runt fönstrena för att underlätta målningen för daddy tang...

Jimmy får bli chef och laga lite mat blev spagetti ala köttfärsås...

Sen gick ja å la mej med skruttan Havannah i sängen å Jimmy Å Richard å ute å drivar bil....  å nu så ligger ja här med en Havannah som blivit inspirerad av att bäbisen ätande på tutten å vill promt snutta på mej vilket ja tycker hon e för stor för men ett tappert försök gjorde hon... hon e knäpp :-)

NEHE   ska försöka söva henne på alvar här nu så ja kan göra lite nytta

over and out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0