Blir att åka till kalmar

Nehe nu har jag varit ifrån ikea för länge så vi får helt enkelt bege oss till kalmar idag och stilla mitt shopping behov :)

Blev en promenad till stan idag 5km sen så hade Richards paket ifrån Japan kommit så min nyfikenhet tog mej yterligare 3km till kvantum för att hämta paketet.
Känner mej så flitig.
tar med mej bloggdatorn så kommer något inlägg senare med lite bilder.

Kommentarer
Postat av: SoffiZ- Oliwers mamma

Skoj med paket och med Ikea=)

2009-04-16 @ 17:03:43
URL: http://soffiz.blogg.se/
Postat av: Frida

Åh, skoj med IKEA! :)



Här kommer en liten utmaning till dig!



I den tid vi nu i lever stannar de flesta av oss inte tillräckligt ofta upp för att njuta utav det vi har utan vi stressar ofta hela tiden vidare och vidare. Många av oss har så mycket som vi inte alltid tänker på att vi faktiskt är tacksamma för att vi har. Därför utmanar jag nu just DIG att för någon minut sätta dig ner och skriva ned minst 10 saker som DU är tacksam för. Tex människor, saker, stunder etc. Detta för att bli mer medvetna om vad vi faktiskt har runt omkring oss. Skicka gärna denna utmaning vidare då den är lika betydelsefull för alla människor, vart i livet man än är.



Lycka till!

2009-04-16 @ 22:40:44
URL: http://freerida.blogg.se/
Postat av: Frida

Du är en riktig hurtbulle, hoppas att paketet innehöll ngt bra... Kram & sov så Gott!

2009-04-16 @ 23:07:14
URL: http://fantastiskamamman.blogg.se/
Postat av: Therese

Haha... Nlev du smittad av ikea snacket????;) Jag kom aldrig in dit för dottern men blev sjuk :S Halsfluss... Och så har hon bråkat med sin styvmor och pappa osv.... Så nu bor hon hos mig... Får se vad hon bestämmer sig för... Jag hoppas då att hon kommer och bor iaf halvtid hos mig... Ha en underbar fredag... Kram

2009-04-17 @ 06:13:04
URL: http://Http://esenese.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0