uppdatering del 2 idag

Yes han sover dom "stora" barnen ska precis sätta sej med en film.
Jag hamna här framför, så tänkte e lika bra att uppdatera er så ja inte glömmer bort det.
Nästa vecka är de ju höst lov då får ja min stora kikka hemma hos oss mysigt vi 3 hemma hela veckan ser jag fram emot.
Emilia har de varit "stormigt" med ett tag massor med protester å faktiskt endel uppkäftighet, men denna veckan har varit toppen.
Visst hon blir större å kommer säga ifrån mera de märks, men man måste ändå ha respekt för vuxna.
förra veckan när hon kom från magnus så tyckte hon att dit kan ju ja flytta för där har ja ju inga regler då försökte ja förklara för henne att de är ju så sällan hon är där att ja kan tänka mej att de inte hinner bli några konflikter å förklarade att om du bor där måste du ändå borsta hår, tänder å ha strumpor på dej till skolan etc.
Ja ja då kunde de ju genast kvitta typ... hon är för rolig...  blir stor snabbt å kommer säkert hitta sätt att ställa oss bägge förälder emot väggen ja vet de gjorde ja med min pappa när ja va där lätt sätt att få pengar eller godis etc...ja man lär sej knepen heheh...
är bara hoppas att vi kan ha en god komunikation så inget undgår varandra :)

Havannah leker på som valigt och min nojjighet har släppt endel tjatar visserligen på henne att inte springa utan gå istället ser till att hon bara har strumpor med halskydd under m.m ja allt för att eliminera riskerna, fast de e inte lätt hon är ju i en ålder då man är överallt å ingenstans.

Är faktiskt för första gången på ett bra tag riktigt harmoniskt hemma hehe lille dex sover bra vilket leder till bättre ork för mej barnen får mera uppmärksamhet vilket leder till snällare barn å richard å ja tjabbar inte alls faktiskt.
ja allt känns riktigt NICE. hoppas alla beteende är här för att stanna hahaha.
nehe nu ska ja lägga mej i sängen å kolla på tv medans han sover ett tag till å barnen kollar film.

ha de bra

Over and out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0