Ölands djurpark :-)


Blev en lyckad dag utan regn... vi va osäkra på om vi skulle åka in i de sista men packade å drog vid 12 snåret, och vi har haft lagom varmt kom 2 dugg regn men de va klart att man inte skulle gnälla på vädret! Barnen åkte karuseller och spana djuren och njöt av att få komma iväg!

Havannah sov inte på hela dagen men vid 18 när vi satte oss i bilen tog de 2 min typ sen väck.. vi stannade i kalmar för å käka lite på ming... så vi fick lägga henne sovandes i vagnen! Skönt att kunna sitta på restaurangen när hon sov, men när vår mat kom vakna hon upp som med en blixt ifrån klar himmel och säger mat äta.. Jaa då får hon ju göra det hon sitter å pillar i sej massor i 15 min sen säger hon Havannah trött sova så ja lägger ner henne i vagnen igen där hon lägger sej utan att protestera!
Så vi käkar klart å beger oss hem i f-ryd skulle vi lämna av Johannah men de blev att Emilia stannade där med så vi åker hem vi 3 som e kvar. Nu har vi legat i sängen å kollat på fotbollen som nyligen sluta får väl bli en film sen soova...

over and out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0