Lugnt å skönt.

Ja de har dagen varit, Så gutt att han va hemma ja han har klippt gräset å styrt med att plocka in på tomten.
Men när Havannah skulle sövas å fixet med maten så kom han in, å så skönt att slippa tänka på alla "bestyr" å faktiskt bara slappa har inte gjort ngt speciellt alls idag utan bara päsit.. Tog ikväll här nu en snabbtork inne i v-rummet+groventre+sovrummet bara känner mej utvilad å "harmonisk" typ....
Vid 5 snåret ringde de ifrån Aidis å han fick dra då de tydligen va mycket men han ska väl få komma hem tidigt va ja förstår så de känns som att de gör inget..
Å hoppas att dom nu beslutar sej för att stänga på söndagar ja märker att bara ha honom hemma en hel dag ger mej mängder med ny energi å så känner ja att ja kan fokusera på lite annat när han e hemma, som idag har traglat i mängder med aminingen å suttit i timmar känns de som men behöver inte ha ångerst för de för ngn annan har kunnat kolla kidzen..

Vårtorna gör fortfarande ap ont när han tar tag men mjölkkopparna underlättar de så ja står ut, men får honom att ta rätt tag nu så de ska nog re sej verkar de som, ja som va så rädd för att de skulle skita sej nu ger ja mej aldrig typ..

Over and out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0